София, ж.к. Бъкстон, ул. "Белмекен" 2А
+359 890 518 036 - Фет. медицина, АГ | +359 888 226 360 - Ортодонтия

ХРАНЕНЕ

Ние съзнаваме определящото значение на храненето за здравето ни, не само в контекста на медицината и бременността, а и в нашия живот като цяло.

В Ортогин можете да получите цялостна консултация относно принципите на здравословното хранене, индивидуализиран хранителен план спрямо вашите потребности и здравословно състояние, както и проследяване на всички лабораторни показатели, свързани с измерването на здравето.

Запазете час за консултация

на телефон 0890 518 036 или чрез електронната ни система:

Какво е необходимо, за да подобрите здравето си чрез хранене?

Със сигурност не е нужно да се подлагате на диети и строги режими на гладуване – достатъчно е да обогатите културата си по отношение на отделните видове храни и да спазвате няколко прости правила!

Това ще ви позволи да поддържате оптимален енергиен баланс, без да гладувате и да чувствате дискомфорт. В същото време ще постигнете оптимално тегло и няма да трупате допълнителни килограми.

1

Начална консултация

Първата стъпка е да се запознаем с начина ви на живот и хранене, както и да разберем кои са храните които предпочитате. Ще Ви помогнем да започнете по-лесно да се ориентирате в състава на храните, както и в тяхното правилно балансиране.

2

Изготвяве на индивидуален хранителен план

Съобразно вашите хранителни навици и вкусови предпочитания, ще изготвим индивидуален хранителен план, който включва както вида и количеството на храните, които е препоръчително да консумирате, така и броят на храненията, с подходящ интервал между тях.

3

Постигане на траен резултат

Целта на здравословното хранене е не само да свалите определено количество килограми, но и трайно да постигнете оптималното за вас тегло, а най-вече – да подобрите здравето си. Правилното хранене е най-ефективното средство за профилактика на хронични заболявания, като метаболитен синдром, диабет и хипертония.